avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sambata seara am.fost la spital cu risc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sambata seara am.fost la spital cu risc de.pierdere ...

Buna ziua! Sambata seara am.fost la spital cu risc de.pierdere a sarcinii,angajatorul a fost anuntat telefonic ca duminica voi lipsi,iar luni dimineata ma.suna sa.mi spuna ca mi.a desfacut contractul pentru necorespundere profesionala la locul de munca,insa stiu ca sunt niste procesuri ce trebuiesc urmate,mai multe explicatii nu.mi.a dat pentru ca mi.a inchis telefonul.Angajatorul afirma ca in acea seara am.fost la petrece,dar intre timp am.facut rost de foaia de.la upu care confirma ca am.fost la spital.
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:46, 23 Iulie 2021
decizia de desfacere a contractului de munca se poate ataca in instanta.
daca aveti concediu medical nu va poate desface contractul de munca decat in cazul in care aveti contract de munca pe perioada determinata care inceteaza in ziua respectiva sau postul dumneavoastra a fost desfiintat.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
magiccom, utilizator


magiccom a scris:

daca aveti concediu medical nu va poate desface contractul de munca decat in cazul in care aveti contract de munca pe perioada determinata care inceteaza in ziua respectiva sau postul dumneavoastra a fost desfiintat.




Am contract pe.perioada nedeterminata,iar postul nu s.a desfiintat,nu am primit nici o notificare ca imi.inceteaza contractul de.munca,pur si simplu am.fost sunata si mi s.a spus ca nu corespund locului de munca si mi s.a inchis telefonul doar pt ca am.lipsit intr.o zi de.duminica si in conditiile in care eu am.anuntat angajatorul telefonic si.am.si acte care sa ateste ca am fost la spital.si.nu la petrecere cum spune doamna patroana.
daca sunteti in concediu medical nu va poate desface contractul de munca.
Și în timpul concediului medical se poate înceta un raport de munca..sunt anumite excepții de la regula interdictiei.

Alte discuții în legătură

Notificare de preaviz dnella dnella buna ziua. Am primit o notificre de preaviz referitoare la necorespundere profesionala in care sunt instintata ca am dreptul la 20 de zile preaviz in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru al doilea copil? liveomars liveomars Buna ziua, Am nascut in decembrie 2009,am fost in CCC 3 ani,iar acum cand m-am reintors la serviciu mi s-a spus sa-mi dau demisia.Sunt gravida cu al doilea ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim pentru necorespundere profesionala suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cazul art. 61 lit d din Codul Muncii (concediere pentru necorespundere profesionala \\"[i]in cazul in care salariatul nu corespunde ... (vezi toată discuția)