avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat sa sutina o cauza pro bono
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat sa sutina o cauza pro bono

buna seara,
caut un avocat sa sustina pro bono cauza unui prieten retinut in detentie. cazul consta in arestarea a doi membrii ai aceleiasi familii (cetateni straini) si trimisi in detentie pt 30 de zile cu suspiciunea de a avea legaturi cu doua persoane care au fost arestate apriori sub acuzatia de posesie si trafic de droguri. celor doi cetateni straini li s-a prelungit detentia cu inca 30 de zile pt a le da timp pt un eventual apel. insa ei nu au avocat...
multumesc
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 20:40, 9 Ianuarie 2010
Nu a avut avocat din oficiu ?

La cazurile cu trafic de droguri tarifele incep de la minim 1500 de lei , si asta doar la prima strigare .

Cunosc pe cineva care la un caz maruntel de posesie de marijuana a dat 4 000 la avocat si nu avea decat cateva grame , iar la un trafic de heroina de mai mica amploare cineva a platit un onorariu de 5 000 de euro , fara factura ca ar fi tot cauza pro bono , si acu il cerceteaza in stare de libertate dupa ce a stat in arest preventiv si nu se mai grabesc procurorii asa tare , asa ca are noroc omul sa faca Pastele in libertate , dar de Sfanta Marie nu se stie .

Ca sa-l scape trebuie sa dea 15 000 de euro si scapa garantat ! :stunned:

Daca se ofera cineva sper ca are amabilitatea sa posteze pe forum oferta , ca mai sunt persoane care sunt in nevoie .
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
Costinel Burca, Contabil

Cu siguranta suma asta nu a ramas toata in "buzunarul" avocatului ...
Mare parte din suma s-a dus in "buzunarul"....altcuiva.....
allissa a scris:

Cu siguranta suma asta nu a ramas toata in "buzunarul" avocatului ...
Mare parte din suma s-a dus in "buzunarul"....altcuiva.....

Da , dar a scapat !
Acuma sunt tarifele mult mai mici ca acu doi ani !
Cica asa este si in SUA , asa ca din punctul asta de vedere suntem la nivelul lor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea trafic de droguri de risc ContSters310336 ContSters310336 ma aflu in ancheta penala pentru trafic de droguri de risc...suntem 3 persoane cantitatea de droguri a fost de 60 grame de marijuana nu suntem recidivisti nici ... (vezi toată discuția)
Poate ieși pe cauțiune dacă a fost prins cu ampfetamina ? germania Ioanabadalita24 Ioanabadalita24 Buna ziua, sunt in Germania ma aflu intr-o situație disperata datorită unui bărbat cu care am avut o relație de nici 2 luni, eu am 18 ani ... el are ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 3 ani de inchisoare - consum de droguri lennox lennox :sorry:Am si eu o intrebare pt dvs va rog mult daca imi puteti rapunde am si eu o problema mare sa va explic am comis o infractiunde in urma cu 3 ani pt ... (vezi toată discuția)