Buna ziua...
Am o intrebare...am fost oprit de politie,mi-au gasit 0.45 alcool pur in aerul expirat...am dat doua probe biologice la dif de o ora...am platit 1.6mil pt probe sa mi le scoata mai repede si...a iesit la prima 1.00 si la a doua 0.95 alcool pur in sange :((
Intrebare: am vreo sansa cu alcoolemia asta sa scap cu art.18.1?
Nu am cazier, nu a fost accident...nu am alte probleme si alte incurcaturi cu legea...cum s-ar spune sunt la prima abatere...:P
sper sa scap doar cu 3luni si amenda...adik sa scap de anularea permisului...e pozibil?
Multumesc anticipat...o zi buna!
Multumesc mult pt sfaturi tuturor...voi vedea ce sa intampla...recalculare nu cred ca mai fac...mult nu voi putea scadea...tot pe la un 0.95 cred ca raman...
ma intereseaza daca am sanse la articolul18 indice 1, daca stie cineva pe cineva sa fi scapat cu acest articol la o alcoolemie de 1.00...
daca mi-ar da procurorul art.18.1 scap cu trei luni si amenda...am inteles ca se mai da ...la alcoolemie de pana in unu la mie...asta e daca mi-a trebuit volan beat fiind...
:(
salutare si....nu faceti ca mine:(
Probleme cu alcoolul
84alex84
salut!As dori si eu un sfat la situatia in care ma aflu pt ca habar n-am cum sa procedez.Am fost oprit de politie seara la ora 20.35 si am avut o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Acoolemie
florin999
Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)