avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Esta admisibila o actiune avand ca obiect ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Esta admisibila o actiune avand ca obiect dreptul ...

Buna ziua! Esta admisibila o actiune avand ca obiect dreptul de servitute atata timp cat nu s-a facut ieisirea din indiviziune si toti mostenitorii sunt coproprietari.
Mentionez ca mostenitorii au incheiat acte de vanzare -cumparare , au fost intambulate terenurile fara sa fie facuta iesirea din indiviziue.
.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nita Emilia , utilizator 07:31, 28 Iulie 2021
depinde cine introduce actiunea avand ca obiect dreptul de servitute
Unul dintre coproprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute acordat la vanzarea terenului Cornel71 Cornel71 Buna seara, Va supun atentiei o situatie alambicata. Detinem un teren intravilan, dobandit prin mostenire, pe care dorim sa-l vindem (sotia este ... (vezi toată discuția)
Coproprietarii refuza sa ofere copie de pe buletin pt cadastru vali_085 vali_085 Cum se poate obtine o copie a buletinelor coproprietarilor pt efectuarea unui cadastru si intabulare in cazul in care unul din coproprietari doreste sa isi ... (vezi toată discuția)
Antecontract vânzare -cumpărare Teteron123 Teteron123 Bună ziua, în urma cu un an am făcut un antecontract de vânzare cumpărare pentru o suprafață de teren. La acea data terenul se afla intr-un proces de ... (vezi toată discuția)