avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Am lucrat în Germania cu contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Am lucrat în Germania cu contract de muncă la un ...

Bună ziua

Am lucrat în germania cu contract de muncă la un angajator german.
Mi-am dat demisia în scris şi m-am repatriat urmând ca angajatorul să-mi plătească munca prestată pe o lună de zile şi să-mi vireze banii în cont.
A trecut mai bine de 2 luni de când m-am repatriat, dar salariul pe ultima lună de zile nu mi-au fost viraţi în cont.
Întrebare:
Cum îmi recuperez salariul ? Unde pot face o reclamaţie împotriva angajatorului ca să-l forţez să-mi elibereze drepturile salariale ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 23 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii
Recuperarea salariului neplătit
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez impozitul din strainatate? francesca24 francesca24 Buna ziua,as dori sa stiu cum imi pot recupera impozitul platit in strainatate in perioada in care am lucrat acolo cu contract de munca cat si alocatia ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera bani? Florinelll Florinelll Buna ziua am lucrat la o firma din bucuresti patornii aveau si o firma in germania.. ne au facut contracte de colaborare si am plecat in germania am lucrat o ... (vezi toată discuția)
Restituire plata necuvenita efectuata la 2 luni de la demisie Myrcea Myrcea Buna! Am si eu o problema cu vechiul angajator si as dori sa stiu ce actiuni legale pot fi urmate. In 1 noiembrie 2006 mi-am dat demisia si m-am angajat ... (vezi toată discuția)