avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am achizitionat un scuter de pe net cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am achizitionat un scuter de pe net cu suma de 2500 ...

Buna seara! Am achizitionat un scuter de pe net cu suma de 2500 de lei. M-am intalnit cu vanzatorul, am vazut scuterul, l-am intrebat de fiscal a zis ca il are si l-am cumparat cu contract de instrainare. Sunt la o luna si ceva de cand l-am cumparat si e clar ca m-a pacalit cu fiscalul. A bagat tot felul de scuze numai ca sa nu mi-l dea. M-am certat cu el si i-am zis ca daca nu mi-l aduce in ziua respectiva vineri 23 iulie, luni ma duc la politie. Mi-a zis ca nu se poate intelege cu mine si ca imi aduce banii si isi ia scuterul duminica dupa ora 7(adica azi, cand scriu aceasta intrebare) nu a mai dat niciun semn de viata si as vrea ca maine, asa cum i-am promis sa ma duc sa depun plangere. Pot depunde plangere pentru inselaciune? Tin sa precizez ca eu cumparam scuterul pentru a ma apuca de munca cu el, nu are asigurare, a zis ca o are dar defapt a mintit si aici. Minte incontinuu si nu stiu ce sa fac, am ramas cu scuterul pe care nu-l pot utiliza ca nu-i pot face asigurare daca nu e pe numele meu dar si cu paguba de 2500 ca nu mai vine sa si-l ia. Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipiat!
Cel mai recent răspuns: ramona2018 , utilizator 22:33, 25 Iulie 2021
Da, bineinteles ca poti face plangere. Dar ai dovezi ca de la el l-ai achizitionat (factura, discutii whatsapp, inregistrare convorbire, orice)? Altfel, e cuvantul tau impotriva cuvantului lui. In plus, poti descoperi ca e furat si deja se complica lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si pornografie online canio canio Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari, daca ma poate ajuta cineva. O sa prezint totul cat mai pe scurt. Am avut o relatie cu o fata, ne-am despartit, ... (vezi toată discuția)
Despre minciuna stelarman stelarman Stim ca domnii avocati sunt mai buni ;nu-i o rusine sunt mai buni ca sunt barbati si noi toti ...mintim mai bine. unei ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios, cum il pot proba iemu iemu Am 23 de ani si am inceput sa fac bani pe net, din vanzari, ecomerce. Nu stiu daca puteti intelege cum e la varsta asta dar inca esti lipit de anumiti oameni ... (vezi toată discuția)