avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua,daca am câștigat la licitație un imobil ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua,daca am câștigat la licitație un imobil (casa+teren) ...

Buna ziua,daca am câștigat la licitație un imobil (casa+teren) dar terenul nu corespunde cu cartea funciara (deschiderea la strada este mai mică ,terenul nu mai are suprafața descrisă în licitație),pot cere anularea procesului verbal de licitație ? mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Imobil castigat la licitatie executare silita elenacapricorn elenacapricorn Am castigat un imobil la o licitatie pentru executare silita.In procesul de adjudecare are suprafata de 90mp.S-a facut predarea primirea pentru acea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am fost păcălita de vecina mea sa cedez o bucata ... Miryoprea Miryoprea Bună seara! Am fost păcălita de vecina mea sa cedez o bucata mica din teren pt ca nu putea sa facă cadastru și intabulare deoarece o parte din ... (vezi toată discuția)
Informatii procura din irlanda cumparare casa Papai- Papai- Buna ziua Vreau sa cumpar o casa prin licitatie pentru fratele meu. El este in Irlanda. Ma intereseaza ce trebuie sa cuprinda un astfel de procura facuta prin ... (vezi toată discuția)