avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur

Buna ziua ! Cei de la Wild fashion au tot incercat sa ma convingă sa nu returnez un produs (ba ca eu trebuie sa platesc, ba ca nu se merita șamd ). Mi-au zis ca nu e sigur că firma de transport va asigura returnarea in cele 14 zile calendaristice. Întrebările mele sunt: 1.daca eu azi am solicitat o cerere de returnare, insa curierul livreaza cu o zi de intarziere, este vina mea? Mentionez ca pe data de 28.07 se expira cele 14 zile de returnare.
2. Daca returnarea depășește termenul de livrare, sa zicem pachetul ajunge la ei peste o zi, atunci ce se intampla cu el? Ramane la ei produsul, iar eu fara bani?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2021
Consta16, utilizator

Alte discuții în legătură

Deteriorare marfa la transport asover asover Buna La data de 15 februarie 2012 am comandat pe net un produs electric. Curierul mi-a adus în 2 zile lucrătoare, dar la deschiderea pachetului am observat, ... (vezi toată discuția)
Urgent - fraudă. cum pot stopa livrarea unui colet către un client neserios? Dana-1983 Dana-1983 Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare. Am trimis in data de 25 oct 2017 la ora 15, un colet catre Anglia, ce continea un produs dat spre vanzare. Nu este ... (vezi toată discuția)
Au trecut 15 zile de cand am predat pachetul curierului GabrielLucianB GabrielLucianB Buna ziua! Pe data de 28 octombrie 2018, am facut cerere de service la Cel.ro la o placa video asus rx 480 strix. Pe data de 30, am predat-o curierului iar pe ... (vezi toată discuția)