avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Formula pt. masurarea productivitatii muncii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Formula pt. masurarea productivitatii muncii

Buna seara,
Suntem fabrica de confectii metalice si as vrea sa va rog daca ma puteti ajuta cu o formula prin care putem masura productivitatea muncii.

Alte discuții în legătură

Mentinere salariat in functie mamon mamon Buna ziua!Pe timpul verii am avut o activitate sezoniera pentru care am angajat o fata in meseria maseur.Activitatea s-a incheiat,insa nu am renuntat la ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - in domeniul confectii metalice adonisado28 adonisado28 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: As dori sa infiintez un PFA sau II pe domeniul confectii metalice (si anume in ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru si schimbare obiect principal de activitate florifrz florifrz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. De cateva saptamani tot cer pareri si nimeni nu imi da un raspuns exact :(( #-o X-( Doresc sa ... (vezi toată discuția)