Buna ziua!Pe timpul verii am avut o activitate sezoniera pentru care am angajat o fata in meseria maseur.Activitatea s-a incheiat,insa nu am renuntat la angajata.
Apare in continuare in stat,cu meseria de maseur.Mentionez ca activitatea principala a firmei este de fabricare confectii metalice.
Mentinerea doamnei cu aceasta functie reprezinta problema tinand cont se specificul activitatii firmei?
Va multumesc!
Da,s-ar putea sa aveti probleme in cazul unor controale specifice,pe linia protectiei muncii de ex.,caci activitatile de constructii si confectii metalice se executa numai de catre personal calificat si instruit special pentru aceste activitati,ori un maseur nu prea cred ca are ceva in comun cu acest tip de activitate.
Daca doreati mentinerea persoanei respective in activitate,fara nicio problema,trebuia sa-i schimbati si incadrarea,pe un post ce nu tine de activitatea direct productiva din firma,ex.pe o functie auxiliara.
In mesajul nu este specificat faptul ca persoana respectiva are in atributii si activitati de constructii si confectii metalice ... asadar, nu are ce probleme sa intampina in cazul unui control pe linie de SSM.
Cred ca oricum nu aplica masaje constructiilor metalice...
Si chiar daca este incadrata intr-o activitate indirect productiva,sa presupunem,oricum nu are ce cauta o functie de maseur in schema unei unitati cu profil de constructii metalice,cel mai probabil scriptic apare cu o functie,iar faptic desfasoara o cu totul activitate,ceea ce iar nu este corect.