avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,Nora mea in luna iunie a avut o depresie si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,Nora mea in luna iunie a avut o depresie si a fost ...

Bună ziua,Nora mea in luna iunie a avut o depresie si a fost internată la sectia de pshihiatrie timp de o lungă .La externare au fost mama ei si a luat-o acasa pe semnatura ei,noi afland ulterior că,a fost externata și locuind cu parintii ei.În această perioadă i-am contactat telefonic să discutăm de situația in cauză.
,nici nu vrea să discute cu noi.Nora vorbeste cu fiul meu la telefon ,parintii ei nestiind ,.Vă rog frumos indrumati-ne si pe noi ce putem face in această situatie,Pe fiul meu nu-l primeste să o vadă nici să locuiasca impreuna cu nora ,si nici pe nora să vină sa stea cu noi.Vă multumesc.

Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:59, 29 Iulie 2021
Fiul dvs are dreptul să-și vadă soția. Faceți o notificare prin care solicitați situația nedicală a soției și solicitați vizitarea ei. Informații puteți obține și de la spital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentarea cazului bună seara .in data de 31.01.2025 a fost ... Pmi94 Pmi94 Prezentarea Cazului Bună seara .in data de 31.01.2025 a fost transferat de la boli infecțioase Dealu Mare Târgoviște la Secția de chirurgie toracică ... (vezi toată discuția)
Custodie copil de 1 an si 4 luni si program de vizite desi stam la 500 km distanta infoadrian infoadrian Va rog ajutati-ma cu un raspuns la situatia de mai jos. Eu si sotia am ajuns sa ne certam pe diverse subiecte minore si ea ma ameninta in repetate randuri cu ... (vezi toată discuția)