avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am fost dat in judecata de RCS & RDS. Am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am fost dat in judecata de RCS & RDS. Am doua contracte ...

Buna ziua,
Am fost dat in judecata de RCS & RDS. Am doua contracte pentru care am primit somatii de plata. In fiecare dintre somatii, am clauza penala echipamente, in valoare mare. Pentru unul dintre contracte, din 2017, am platit echipamentul, dar nu mai am chitanta si stiu luna cu aproximatie. Pentru al doilea echipament nu am platit si nu mai exista echipamentul. Am termen de 30 de zile de atac, pana in 27 august. Ce ma sfatuiti sa fac? Mentionez ca as vrea sa imi angajez un avocat, sa ma reprezinte in proces. Va multumesc. Revin cu mai multe detralii, pentru cine ma ajuta.
Cel mai recent răspuns: aureltg , utilizator 21:39, 30 Iulie 2021
Aveti o poziție procesuala foarte nefavorabila.
Este ciudat sa nu aiba și ei dovada plății.

Pana sa angajați avocatul pentru reprezentare ar trebui sa ii plătiți studiul de dosar.
Doar asa își poate da seama avocatul.
Ce valoare este în joc?
Ultima modificare: Vineri, 30 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc pentru raspuns. Asta stiu, dar e posibil sa fi ratacit ei sau sa nu fi inregistrat corect incasarea. Cat costa studiul de dosar? Sunt 4500 lei
aureltg, utilizator
Doar prin mesaj privat pot răspunde avocatii la aceasta întrebare.
Cereți în scris la avocati și o sa va răspundă.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu rcs rds Roxana19-81 Roxana19-81 Buna ziua. Sunt in litigiu cu Rcs Rds (litigiu inceput cu Canal S) si nu reusesc sa solutionez problema pe cale amiabila, de aceea as avea nevoie de sfatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,este legal ca rds&rcs să trimită somații de plata ... Nic54 Nic54 Buna ziua,este legal ca RDS&RCS să trimită somații de plata după 6 ani, deși eu am renunțat la serviciile lor din motive de proasta funcționare a ... (vezi toată discuția)
Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)