avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta plata rata bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta plata rata bancara

BUNA ZIUA! DIN ANUL 2006 AM INCETAT SA MAI PLATESC O RATA LUNARA DE APROX 110 RON , LA BRD, PT UN CREDIT LUAT IN URMA CU APROX 2 ANI IN URMA, CREDIT DE NEVOI PERSONALE- DE 1000$( UNA MIE DOLARI).
M-AU CONTACTAT CEI DE LA EOS, ADICA S-AU STRADUIT SA MA CONTACTEZE! SPUNETI-MI VA ROG, POT AVEA PROBLEME? STIAM CA IN 3 ANI DE LA DATA NEPLATII ULTIMEI RATE SAU RESTANTE SAU FACTURI SAU.., SE PRESCRIE! ASTEPT CU MARE INTERES RASPUNSUL DV, SI VA ROG SA PRIMITI EXPRESIA INALTEI MELE CONSIDERATII PENTRU PEOFESIONALISMUL DE CARE DATI DOVADA! CU CONSIDERATIE, ANA!
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 10:53, 9 Ianuarie 2010
stimate utilizator anuska,

a scrie cu litere mari inseamna ca tipi la noi :((, oare cu ce ti-am gresit?

este si mai usor de citit cand scriem cu litere mici :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale neachitat in intregime ANUSCKA ANUSCKA BUNA ZIUA! IN 2004 AM LUAT DE LA O BANCA COMERCIALA UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE IN VALOARE DE APROX 1000 DOLARI PT CARE S-A FIXAT O RATA LUNARA DE APROX 110 ... (vezi toată discuția)
Ultima rata platita la banca ANUSCKA ANUSCKA BUNA ZIUA! IN MARTIE 2006, AM ACHITAT ULTIMA RATA LUNARA PT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE , FACUT LA O BANCA COMERCIALA, EVIDENT CA PERSOANA FIZICA, CREDIT ... (vezi toată discuția)
Credit la banca - furt de indentitate cristianamada cristianamada Buna ziua, vreau sa va prezint situatia mea, poate imi puteti da cateva sfaturi. In anul 2006, la o vizita normala la banca unde aveam deschis un cont (BCR), ... (vezi toată discuția)