avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... verificare apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

verificare apometre

Buna ziua si La multi ani!
Am si eu o intrebare in legatura cu verificarea apometrelor.E obligatorie pentru apartamente ?Sau e valabila doar pentru cele de scara?Am primit de la societatea de apa si canalizare notificare sa le verific , de nu platesc la pausal.E lege pentru asa ceva?Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie schimbare/verificare contor/ aparat inregistare consum apa rece in apartament Arabellla Arabellla Buna ziua, Exista vreo lege care obliga proprietarul unui apartament sa isi schimbe contoarele/aparatele de inregistrat consumul de apa rece din ... (vezi toată discuția)
Contorul de apa care se apropie de expirarea garantiei verificarii metrologie sau a expirat deja. szabyku szabyku Buna ziua. Spuneti-mi va rog, in a cui sarcina cade sa verifice sau sa schimbe contorul de apa care este aproape de expirare din punct de vedere al garantiei ... (vezi toată discuția)
Verificare metrologica obligatorie a contoarelor de apa din apartamente sbasa sbasa adunarea generala poate obliga proprietarii din cadrul asociatiei sa-si verifice metrologic contorii de apa din apartamente? (vezi toată discuția)