avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie copil Danemarca - Nemkonto
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie copil Danemarca - Nemkonto

Buna ziua. Sotul este plecat la munca in Danemarca si pentru ca nu mai trimitea bani am sesizat autoritatile de acolo si am obtinut sa mi se dea mie alocatia pentru copil, eu fiind in Romania. Am primit o instiintare de la autoritatea daneza ca mi se va face prima plata pe 20 iulie, in contul meu iban. Suntem in 2 august si...nimic. Ce este nemkonto? Mi'au dat doar un ID, nu si parola pt el. Nu ajung banii daca nu am nemkonto? Cum pot afla daca banii au fost trimisi sau daca a fost scris ibanul gresit sau daca banii de alocatie au fost retinuti de cei de la fisc in caz ca are datorii? Am trimis sesizare acolo dar scrie ca dureaza 30 zile sa raspunda...
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 August 2021
Diamandi, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara in timpul casatoriei Diamandi Diamandi Buna ziua. Sotul este plecat in strainatate de 4 ani. Trimitea acasa 10% din salariul lui de acolo. Statul danez ii da alocatie pentru ca are un copil cu ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere familie, sot in danemarca Diamandi Diamandi Buna ziua. Sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns. Sotul este plecat in Danemarca de 4 ani. La inceput trimitea bani. Avea salariu 14000 lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Somaj in danemarca si alocatie Diamandi Diamandi Sotul este plecat la munca in Danemarca de doi ani. De cateva luni se poarta urat cu mine, imi vorbeste jignitor si nici nu mai trimite bani. Pana in luna ... (vezi toată discuția)