avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Problema Carte Funciara - Cadastru // Vecin suprapus
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Problema Carte Funciara - Cadastru // Vecin suprapus

Am o problema. Recent am solicitat online un extras de Carte Funciara pentru un imobil (un apartament) , am introdus numarul de CF gasit in contract (este un contract vechi) si numarul de topografie, gasit tot acolo. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad in extras informatiile vecinului de vis-a-vis, adica in extrasul primit vecinii apar proprietari, am crezut ca este o greseala asa ca am mai solicitat inca o data, dar am primit acelasi extras. Care poate sa fie cauza si ce se poate face? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt ... ileana1962 ileana1962 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt proprietarul unui imobil situat in Craiova ,conform nomenclaturii stradale este situat pe strada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi spuneti va rog cum pot sa aflu daca un apartament ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, imi spuneti va rog cum pot sa aflu daca un apartament e intabulat? Ca sa scot un extras cf mi se cere nr topograf pe care nu il stiu. De unde pot sa ... (vezi toată discuția)
Numar topografic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic ... (vezi toată discuția)