avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, imi spuneti va rog cum pot sa aflu daca un ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, imi spuneti va rog cum pot sa aflu daca un apartament ...

Buna ziua, imi spuneti va rog cum pot sa aflu daca un apartament e intabulat? Ca sa scot un extras cf mi se cere nr topograf pe care nu il stiu. De unde pot sa il aflu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 08:34, 3 Decembrie 2020
Buna ziua,
Va adresați OCPI si cereți un Extras de carte funciară pentru informare
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Multumesc, dar cum pot sa cer extras de carte funciara daca nu am nici numar topograf nici un cf mai vechi? Proprietarul nu stie daca e intabulat sau nu.
Intrebati vecinii :) Sau consultati arhiva OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Numar topografic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic ... (vezi toată discuția)
Introducere in cartea funciara boghy09 boghy09 Buna ziua, va rog daca stie cineva, atunci cand cumperi un imobil, esti trecut automat in cartea funciara? Cea ce as dori sa stiu mai exact, apartamentul in ... (vezi toată discuția)