avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Îmi puteți spune unde pot găsi arhiva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Îmi puteți spune unde pot găsi arhiva Întreprinderii ...

Buna ziua !
Îmi puteți spune unde pot găsi arhiva Întreprinderii de Calculatoare București , pentru perioada 1987 - 1990 . Am aceasta perioada trecută in carnetul de munca , dar nu am ștampila rotundă și mi-a fost respinsă cererea de pensionare din cauza lipsei acestei ștampile .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 5 August 2021
Vorbiți de ICE Felix?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc cartea de munca a tatalui meu? andreea-crina andreea-crina Tatal meu a fost angajat in perioada 1968-1982 la Intreprinderea de Calculatoare din Pipera.A plecat din tara in 1982 si nu si-a recuperat cartea de ... (vezi toată discuția)
Adeverință lucru în acord fabrica de calculatoare ice felix Carmen Gheață Carmen Gheață În perioada din 1 septembrie 1981 până în martie 1999 am lucrat la fabrica de calculatoare ICE Felix. Am ne voie de o adeverință pentru lucru în acord. ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta cu locatia arhivei ice felix - fabrica de calculatoare ... Flapovian Flapovian Ma puteti ajuta cu locatia arhivei ICE Felix - Fabrica de Calculatoare Electronice Bucuresti? (vezi toată discuția)