avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum si unde depun cerere ca penisa alimentara sa imi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum si unde depun cerere ca penisa alimentara sa imi vina pe ...

Cum si unde depun cerere ca penisa alimentara sa imi vina pe cardul meu daca am implinit 18 ani?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:15, 5 August 2021
Dacă ați împlinit 18 ani, iar în hotărârea judecătorească se menționează că pensia se plătește până la 18 ani, trebuie să-l acționați în judecată pe tatăl dvs dacă acesta nu achită de bună voie pensia. Puteți să-i transmiteți contul bancar pentru plata pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Nicoleta.xxl Nicoleta.xxl După împlinirea vârstei de 18 ani banii îi poate lua copilul adică tatăl nu este obligat și dea banii tot mamei? Daca nu s-a achitat pensia ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara dupa 18 ani spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Cum se procedeaza cu pensia alimentara atunci cand copilul va implini 18 ani? Fiica mea este clasa a 11a, va implini in curand 18 ani. (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani dragalinamihaela dragalinamihaela Am un copil de 18 ani impliniti.As vrea sa stiu daca o sa primeasca in continuare pensia alimentara de la tata si daca trebuie facut ceva in privinta aceasta? (vezi toată discuția)