avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... baiat taiat cu toporul.buna ziua baiatul meu a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

baiat taiat cu toporul.buna ziua baiatul meu a fost taiat cu toporul de tri indivizi ,doresc sa iau legatura cu un domn avocat specializat in aceste cauze multumesc

buna ziua baiatul meu a fost taiat cu toporul doresc sa ma intilnesc cu un avocat din severin sau apropiere
Cel mai recent răspuns: cornel72 , utilizator 08:28, 10 August 2021
Ar trebui sa vedeti daca gasiti avocat direct in Severin.
Nu prea stiu sa fie avocati din Severin pe aici.
multumesc domnul avocat ,multumesc mult
buna dimineata ,vreau sa va intreb daca este corect si normal urmatorul lucru Baiatul meu a fost chemat la sectia de politie si i sa propus sa se inpece cu cei ce lau taiat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o femeie căsătorită John Ion John Ion Buna seara. Am intrat intr-o belea foarte mare. Despre ce este vorba: intr-o zi eram la magazinul Paco si mi-am luat un suc. Apoi am iesit afara ca sa il ... (vezi toată discuția)
Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru prostituție. poate afla cine a făcut-o? pot retrage plângerea? Lingurarelena529 Lingurarelena529 Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Abuz verbal mika24 mika24 Acum o zi. Am fost citata sa ma prezint la o sectie de politie. M-am prezentat si acolo am ramas suprins neplacuta cand m-am intalnit cu un organ de politie. ... (vezi toată discuția)