avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face punerea in posesie sau ce pasi se urmeaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face punerea in posesie sau ce pasi se urmeaza ptr a deveni ...

Cum se face punerea in posesie sau ce pasi se urmeaza ptr a deveni proprietarul unui teren pentru care este titlu de proprietate pe doua persoane? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:54, 13 August 2021
Multumesc, multumesc, multumesc!Sunt ani buni de cand as fi vrut sa aflu informatiile astea.Nu stiam unde sa intreb.Dar nimic nu e intamplator! Va multumesc ca existati!Va doresc o zi si o viata ca sufletul dvs frumos!
Mulțumesc pentru cuvintele dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata a vândut primarului o parte din pământul moștenit, fără a avea acte de proprietate. cum ne putem recupera partea? valeriu31 valeriu31 In 2012 bunicul meu a decedat lasand toate bunurile mobile si imobile prin testament tatalui meu, mie si sorei mele in mod egal (1/3). Intre timp tatal meu ... (vezi toată discuția)
Terenuri extravilan mostenite pentru care se cere iesire din indiviziune anddaria anddaria Sunt unica mostenitoare a tatalui meu , mama fiind decedata anterior. Tata a decedat in noiembrie 2011. Prin testament , tata ( care mai are un frate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imediat după revoluția din '89 , tatălui meu si ... gabibotea gabibotea Buna ziua! Imediat după Revoluția din \'89 , tatălui meu si celor 3 frati ai lui li s-a facut conform legii 18, Titlu de proprietate( au fost înscriși ... (vezi toată discuția)