avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă eu pa cămin stau singură într-o cameră de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă eu pa cămin stau singură într-o cameră de 2 persoane, ...

Dacă eu pa cămin stau singură într-o cameră de 2 persoane, trebuie să plătesc ambele locuri? Țin minte că după ce fosta colega plecase îl întrebasem pe administrator:"Având în vedere că a plecat trebuie să plătesc dublu?". El a zis"nu, nu am nicio treaba", însă acum imi zice:"Dacă vrei te las sa stai singură, dar va trebui să îmi plătești ambele locuri". Exista vreun articol de lege care să prevadă asta?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:34, 7 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs trebuie să plătiți utilitățile și întreținerea, dar locul liber nu aveți obligația să-l plătiți. Administratorul este liber să cazeze o persoană în locul liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa alina.07 alina.07 Buna! Am 18 ani si jumatate si vreau sa plec de acasa, sa imi gasesc ceva de lucru, sa stau singura. Pur si simplu acasa nu mai suport. Certurile se ivesc din ... (vezi toată discuția)
Amprentare si fotografiere bobmarley bobmarley Buna ziua, Sunt student si acum cateva zile am dat un chef in camin :)) ,a fost ziua unui coleg si am zis ca incepem petrecerea in camin si continuam in ... (vezi toată discuția)
Gazduire rude aelemarac aelemarac Buna ziua, In ce conditii nu sunt pasibila de evaziune fiscala daca las in apartamentul meu 3 rude grad 4 - studenti - pentru 5 luni fara sa imi plateasca, ... (vezi toată discuția)