avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt material lemnos. Valoare prejudiciu 300 de lei, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt material lemnos. Valoare prejudiciu 300 de lei, insotit ...

Furt material lemnos. Valoare prejudiciu 300 de lei, insotit de confiscarea drujbei cu toate ca nu a fost folosita iar prejudiciul recuperat in totalitate. Lemnul era adus de ape si a ramas pe mal .Este corect? Ce trebuie facut mai departe?
Daca exista dosar penal deschis, mai departe, este recomandabil sa angajati un avocat.
De la politist a primit doar o dovada de retinere a drujbei si un proces verbal tot pentru retinerea drujbei. Ce urmeaza mai departe? O sa fie audiat sau? Multumesc

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Daca exista dosar penal deschis, mai departe, este recomandabil sa angajati un avocat.

Probabil ca veti fi audiat.
O sa fiti chemat la politie pentru audiere. Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare prejudiciu recuperat buna seara, in anul 2020 am savarsit ... Mrnobodyro Mrnobodyro Delapidare prejudiciu recuperat Buna seara, In anul 2020 am savarsit fapta de delapidare fiind angajat al unei banci comerciale la acea data in cuantum de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Furt ? deadmarius deadmarius Buna ziua . Am o problema cu un fost chirias pe care l-am avut intr-o hala . Deci am avut timp de 1 an de zile un chirias cu rata de 500 de euro pe ... (vezi toată discuția)