avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariata care nu se mai intoarce din concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariata care nu se mai intoarce din concediu crestere copil de 2 ani

salariata care nu se mai intoarce din concediu crestere copil

Buna ziua,

Avem o salariata care nu se mai intoarce la angajatorul de unde a plecat in concediu crestere copil 2 ani...pana pe 08.10.2021 are suspendat CIM.
Intrebarea mea este care sunt formalitatile necesare din punct de vedere al angajatorului pentru a ii inceta CIM pe data de 08.09.2021?...ce trebuie sa faca ea ca angajata si noi ca angajator?

Ce cereri/decizii trebuiesc intocmite de ambele parti?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
ionela11, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 16:49, 11 August 2021
Va depune cerere de încetare a c.i.m. sau nu , salariata?
daa, va depune o cerere de incetare a suspendarii CIM si o alta cerere de incetare a CIM...sau cum e corect sa procedam?.....incetarea suspendarii si incetarea CIM sa fie in aceeasi zii operate in Revisal nu?

un model de cerere de incetare a CIM aveti?
multumesc
Este corect cum se va proceda .... incetarea suspendarii si incetarea c.i.m. pot sa fie in aceeasi zi operate in Revisal



Nr. Înregistrare ................... / ................................

Rezolutie
Director /Administrator


Domnule Director/Administrator


Subsemnatul/a ........................................., angajat/ă a ................................., vă rog să aprobați încetarea contractului meu de muncă cu acordul părților, conform art. 55 lit.b Codul Muncii, începând cu data de ...............................


Data
.....................................


Semnătura
...................................
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc,

Daca ultima zii de suspendare a CIM este data de 08.10.2021 asa scrie pe decizia de suspendare, dar salariata vrea sa ii incetez suspendarea cu o luna inainte...cand trebuie facuta decizia incepand cu data de 09.09.2021 si incetarea la fel?...sau 08.09.2021? Si in Revisal cand trebuie trimise?
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
ionela11, utilizator
Incetarea suspendarii se va face cu data de 08.09.2021 , iar incetarea cu 09.09.

In Revisal daca le transmiteti impreuna in data de 07.09. ...

Alte discuții în legătură

Revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Situatie- un angajat se intoarce din concediu ingrijire copil pana la 2 ani,face cerere de incetare a suspendarii si concomitent si incetare CIM incepand cu ... (vezi toată discuția)
Salariat care nu se mai intoarce din concediu crestere copil ... Mariana Grama Mariana Grama salariat care nu se mai intoarce din concediu crestere copil Buna ziua, Avem un salariat care nu se mai intoarce la angajatorul de unde a plecat in ... (vezi toată discuția)
Suspendare c.i.m. cristinasergiu cristinasergiu Buna ziua, m-am trezit ca trebuie sa reinceapa activitatea o angajata care a fost in concediu de 2 ani pentru cresterea copilului,si ea nu are contractul ... (vezi toată discuția)