avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reinmatriculare auto la schimbare domiciliu ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reinmatriculare auto la schimbare domiciliu ?

Mi-am schimbat domiciliul in alta localitate si alt judet. Sunt obligat sa-mi reinmatriculez autoturismul , sau este suficient sa transfer plata impozitului auto la primaria noului domiciliu ?

Alte discuții în legătură

Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)
Impozit auto teodor82 teodor82 Suntem o societate comerciala care ne-am schimbat sediul social dintr-o localitate in alta (din acelasi judet). Autoturismele proprietatea firmei sunt inscrise ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare auto la schimbare domiciliu silviu1958 silviu1958 Ca urmare a schimbarii domiciliului, adresa de pe Cartea de identitate a vehiculului si Anexa la certificatul de inmatriculare nu mai corespunde cu cea din CI. ... (vezi toată discuția)