avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fiul meu s-a angajat la un bar care avea și jocuri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fiul meu s-a angajat la un bar care avea și jocuri electronice ...

Fiul meu să angajat la un bar ,care avea și jocuri electronice (pacanele) dupa doua zile doar,Au constat că are lipsa în gestiune 1800 de romi,Bani au fost ridicați la ora 08.00 și constatarea să făcut la 10.00,de către contabilă care a și ridicat bani ,apoi să deplasat la alt sediu pentru numarare.Mentionez ca fiul meu a fist făcut hoț și obligat să recunoască că el si a însușit bani!Ce trebuie să FAC??
Sa nu recunoasca nimic
A semnat vreun contract de munca?
Daca nu... sa faca plangere la ITM.
Nu exista camere in acel bar?
Da a semnat un contract de munca,Dar culmea este că acele camere nu functioneaza sau nu au funcționat în ziua când el a fost de serviciu !

Ultima modificare: Joi, 12 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cand s-a preluat banii nu s-a facut monetarul?

Faptele de natura penala nu au legatura cu ITM-ul.
El a făcut monetarul seara și lăsat bani pe categorii de încasări (apărate,băuturi,etc)Si dimineața a venit o doamnă contabilă și a ridicat bani !Bani au fost duși la alt sediu și numărați și așa să constat că lipsesc 1800 de lei!

Cornel Vasile a scris:

Cand s-a preluat banii nu s-a facut monetarul?

Faptele de natura penala nu au legatura cu ITM-ul.

M-am referit cand a venit contabila ... dna nu a numarat banii ? Erau toti cand a venit ea?

Alte discuții în legătură

Lipsa inventar ,cercetare disciplinara rebela_ikariam rebela_ikariam Buna seara ! Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati in urmatoarea problema: Intr-un magazin cu 2 angajati in functia de vanzator,se constata un minus la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, lucrez la o firmă cu încasări destul de mari ... Vulpishor Vulpishor Bună seara, lucrez la o firmă cu încasări destul de mari zilnic, seara când predau banii ii predau in baza z ului scos din casa de marcat, întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Ma pot da afra sau pot sa ma denunte la politie? doro28 doro28 lucrez intr-un hotel de 4 stele la receptie doar pe tura de noapte, m-am angajat acum 2 luni.aici in receptie sunt bani si incasari in toate sertarele, avem un ... (vezi toată discuția)