Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 maryag	                   

Buna ziua,spuneti-mi va rog care este stagiul minim de cotizare  pentru o persoana care dorește să se pensioneze la cerere la vârsta de 58de ani și ... (vezi toată discuția)
	                    maryag	                   

Buna ziua,spuneti-mi va rog care este stagiul minim de cotizare  pentru o persoana care dorește să se pensioneze la cerere la vârsta de 58de ani și ... (vezi toată discuția)

Victor vacaru	                   

Am 34 ani si 5 luni de  contributiI platite,9 ani gr II si 61 ani varsta.pot cere pensionarrea anticipata partiala
Multumesc (vezi toată discuția)
	                    Victor vacaru	                   

Am 34 ani si 5 luni de  contributiI platite,9 ani gr II si 61 ani varsta.pot cere pensionarrea anticipata partiala
Multumesc (vezi toată discuția)

tania63	                   

născută în iulie 63  cu 29 ani vechime din care 16 ani în grupa 2 vreau sa știu când ma pot pensiona.mulțumesc.  (vezi toată discuția)
	                    tania63	                   

născută în iulie 63  cu 29 ani vechime din care 16 ani în grupa 2 vreau sa știu când ma pot pensiona.mulțumesc.  (vezi toată discuția)