avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IFN - imprumut fara sa consulte biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IFN - imprumut fara sa consulte biroul de credit

Buna ziua,

Sufar de o tulburare obsesiv compulsiva (dependenta de jocuri de noroc).

Din nefericire, am imprumutat mai mult decat pot achita , de la IFNuri.

Multe dintre ele nu au facut verificari asupra istoricului meu de creditare, respectiv interogari la biroul de credit.

Le-am propus sa platesc doar suma imprumutata, fara alte dobanzi, insa nu vor.

Este legal faptul ca mi-au acordat imprumuturile? Nu vreau sa nu platesc nimic ,sa pagubesc IFNurile, ci doar cat am imprumutat

Zi buna
Cel mai recent răspuns: Prietenul , utilizator 09:29, 16 August 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este legal faptul ca mi-au acordat imprumuturile?

Pe bune ?
Cu asta se ocupa si din dobanzi traiesc.
Stiu ca asta este businessul lor, insa stiu ca exista si un grad de indatorare pe care trebuie sa il "respecte".

Asta nu au facut. Este legal?
Apreciez orice indrumare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturile rapide doar cu buletinul, date de ifnuri apar in biroul de credite? unangajat unangajat imprumuturile rapide doar cu buletinul, date de IFNuri apar in Biroul de Credite? ma refer la cele date de firme care practica dobanzi foarte mari Daca nu, ... (vezi toată discuția)
Este dependenta de crypto un motiv solid pentru ordin de restrictie sa imi vad copilul? Lariat Lariat Buna ziua, ma confrunt in momentul de fata cu o situatie destul de ciudata. Din nefericire, din pasiunea mea pentru crypto am ajuns dependent si sa bag bani pe ... (vezi toată discuția)
Imprimut firma pe baza unui imprumut bancar de nevoi personale al asociatilor EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Pot face un contract de imprumut firma cu firma al carui asociat sunt iar rambursarea acestui imprumut sa fie scadentarul creditului de nevoi ... (vezi toată discuția)