raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Doamna1 
	    	Utilizator

Doamna1 
	    	Utilizator	    

Se pot achita în numerar 50.000 lei.
Dar nu e obligatoriu sa ii dați în fata notarului.
 MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Gabrina	                   

Suma 
Buna ziua, am sa va detaliez cat se poate de bine problema prin care trec, in speranta ca voi primi un sfat ca sa pot actiona mai departe,este vorba ... (vezi toată discuția)
	                    Gabrina	                   

Suma 
Buna ziua, am sa va detaliez cat se poate de bine problema prin care trec, in speranta ca voi primi un sfat ca sa pot actiona mai departe,este vorba ... (vezi toată discuția)

mihai250715	                   

Bună ziua! Proprietarul declara ca a primit suma respectiva de la cumparator înainte de a merge la notar.Este obligatoriu ca suma (27.000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)
	                    mihai250715	                   

Bună ziua! Proprietarul declara ca a primit suma respectiva de la cumparator înainte de a merge la notar.Este obligatoriu ca suma (27.000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)

positano	                   

am cumparat in 2006 o locuinta plus teren prin contract de vanzare-cumparare ,am achitat pretul in totalitate iar acum in 2011 sunt citat de aceasta peroana ... (vezi toată discuția)
	                    positano	                   

am cumparat in 2006 o locuinta plus teren prin contract de vanzare-cumparare ,am achitat pretul in totalitate iar acum in 2011 sunt citat de aceasta peroana ... (vezi toată discuția)