avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna... in 2017 unchiul meu m a pus administratoare la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna... in 2017 unchiul meu m a pus administratoare la firma ...

Buna... in 2017 unchiul meu m a pus administratoare la firma lui pe motivul ca el nu isi mai poate deschide o perioada firma, asta afland abia acum recent. atunci nu mi a spus nici un motiv pt care face asta. de-a lungul timpului am tot semnat foi, extrase de cont etc. La un moment dat l am imputernicit pe el administrator. o perioada nu am mai semnat nimic nu a mai trebui sa merg la Anaf pt tot felul de intrebari, acum recent fiind cautata de un domn de la anaf care mi a spus sa ma prezint la el pt ca trebuiue sa vorbim, afland ca firma este indatorata si ca trebuie facut ceva neaparat.

unchiul meu la momentul respectiv a incercat sa ma "linisteasca" spunandu+mi ca sunt niste mici datorii stranse din urma, ca nu trebuie sa ma stresez etc. la scurt timp a bagat firma in insolventa si a deschis alta pe numele lui de data asta iar eu am aflat ca firma bagata in insolventa este indatorata cu o suma de aproximativ 60 de mii de €. am mai aflat ca de-a lungul timpului s-ar putea sa am probleme pt toate astea. ce ar trebui sa fac in situatia data ? Multumesc pt eventualele raspunsuri.

- Nu mai puneți puncte-puncte în exces, e foarte greu de citit. Ajunge unul. Mulțumesc -
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Srl cu datorii la stat sileanu75 sileanu75 Buna, Am un SRL si din motive financiare am dat faliment in anul 2009 dupa care datorita faptului ca am ramas cu datorii la stat acestea au inceput sa ... (vezi toată discuția)
Insolvenþã VoiculescuC VoiculescuC Ce efect are pentru funcţionarea unei societăţi private şi salatiaţii ei cum sunt afectaţii. (vezi toată discuția)
Obligatia mostenitirului testamentar de preluare a datotiilor defunctului George Chiriac George Chiriac Buna ziua, unchiul meu a decedat si neavand mostenitori rezervatari m-a desemnat pe mine mostenitor testamentar unic. Recent am aflat ca inainte de moarte ... (vezi toată discuția)