avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prietenul meu implicat intr-un furt calificat cu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prietenul meu implicat intr-un furt calificat cu un minor in stare de ebrietate

Luna aceasta prietenul meu impreuna cu un vecin (minor) au baut intr-o seara s-au imbatat si au plecat amandoi in stare avansata de ebrietate la un alt vecin cu intentia de a patrunde in casa. Au gasit un geam deschis, minorul a intrat in casa a luat un sistem audio si un ceas. Facand galagie la iesirea lor din curte proprietarul a sesizat si a strigat dupa ei. Au fugit de la locul fapte si s-au intors la locuinta prietenului meu cu bunurile furate dupa care minorul a plecat acasa. Au fost prinsi in aceeasi seara spre dimineata dusi la politie, au fost luate declaratii la amandoi, au fost agresati verbal si fizic si nu le-au acordat dreptul la un avocat, prejudiciul a fost recuperat in totalitate. Precizez ca prietenul meu nu are antecedente penale spre deosebire de minor care are o talharie la activ si un anturaj neadecvat. Momentan sunt cercetati in stare de libertate. Va rog sa-mi spuneti daca se poate mai multe informatii despre cum ar putea proceda prietenul meu si daca are sanse la o condamnare cu suspendare. Astept cu nerabdare orice sfat din partea dumneavoastra

Iertati-mi nepriceperea mea in codul penal si la cele povestite
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Prietenul meu implicat intr-un furt calificat cu un minor in stare de ebrietate Geanyyyy Geanyyyy Luna aceasta prietenul meu impreuna cu un vecin (minor) au baut intr-o seara s-au imbatat si au plecat amandoi in stare avansata de ebrietate la un alt vecin ... (vezi toată discuția)
Spargere geam - faptuitori sub influenta alcoolului, consecinte Gabriel1993 Gabriel1993 Buna Ziua numele meu este gabriel si am o mare problema . Acum cateva zile eram cu prieteni mei ( eram 3 + 1 minor ) intr-un bar am baut cateva pahare ne-am ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este agresiv când bea, prin urmare am plecat de acasă iar acum mă amenință cu moartea. ce ar trebui eu să fac, unde să apelez? RaluRoxana RaluRoxana Soțul meu la băut peste limita devine violent. Am fost la un pas de divorț, și am stabilit amândoi că dacă se mai întâmplă se termina totul. Au fost ... (vezi toată discuția)