ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

ana_dark84 
	    	Utilizator

ana_dark84 
	    	Utilizator	    

Simpla chitanta de mana nu este suficienta! Va trebuie si 2 martori care sa ateste faptul ca vanzatorul si-a primit banii si a semnat acel act!
In instanta trebuie solicitata si anularea contractului de vanzare cumparare incheiat ulterior intocmirii acelei chitante de mana !
B-)
 atomol 
	    	Utilizator

atomol 
	    	Utilizator	    

atomol	                   

Inanul 2000 am cumparat o proprietate un teren intravilan de 1800  m cu acte in regula adica  contract de vinzare cumparare prin notariat intabulare cadastru ... (vezi toată discuția)
	                    atomol	                   

Inanul 2000 am cumparat o proprietate un teren intravilan de 1800  m cu acte in regula adica  contract de vinzare cumparare prin notariat intabulare cadastru ... (vezi toată discuția)

dncl	                   

Buna seara!tata a vindut un teren in 92 cu chitanta de mina, dar titlu a venit abia in 97 si nu a mai avut loc vinzarea la notar!tata a decedat intre timp, iar ... (vezi toată discuția)
	                    dncl	                   

Buna seara!tata a vindut un teren in 92 cu chitanta de mina, dar titlu a venit abia in 97 si nu a mai avut loc vinzarea la notar!tata a decedat intre timp, iar ... (vezi toată discuția)

atomol	                   

In 1999 am cumparat un teren cu act de vanzare -cumparare carte funciara nr.cadastru intabulare  deci toate actele in regula ,vinzatorul fiind mostenitor al ... (vezi toată discuția)
	                    atomol	                   

In 1999 am cumparat un teren cu act de vanzare -cumparare carte funciara nr.cadastru intabulare  deci toate actele in regula ,vinzatorul fiind mostenitor al ... (vezi toată discuția)