avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , in anul 2019 , mai exact 18.09.2019 am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , in anul 2019 , mai exact 18.09.2019 am fost in concediu ...

Buna ziua ,
in anul 2019 , mai exact 18.09.2019 am fost in concediu in Italia. La poarta de intrare Villesse am platit tichetul de intrare deoarece fara tichet nu poti intra pe drumurile lor, in cuantum de 32,66 euro.

In data de 03.08.2021 adica dupa 771 zile primesc prin posta ,o notificare prin care suntem somati sa platim o amednda de 62.86 euro pentru neplata taxei de intrare,ceea ce este absurd deoarece fara plata intrarii nu se deschidea bariera respectiva si practic blocam circulatia pe segmentul respectiv.
Mentionez faptul ca nu am semnat nicaieri pentru primirea plicului ,doamnele de la posta au trantit plicul in cutie ,fara semnatura,fara data.Ulterior am mers la posta sa imi puna o data de sosire pe plic deoarece in 15 zile de la primire trebuia facuta plata.
intrebare :
Ce pot face in aceasta situatie,eu nu vreau sa platesc de 2 ori acelasi lucru si dupa 771 zile de la data respectiva va dati seama ca nici acel tichet nu il mai am .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 14:25, 26 August 2021
imi poate raspunde cineva la intrebare ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba da.
1.Platiti amenda.
2. Va angajați un avocat în Italia să vă reprezinte.
Una dintre cele două variante.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2021
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata fara pv fara nimic. meka meka Recent am primit prin posta(nerecomandat) un plic cu o somatie de plata de la directia de taxe a primariei. Problema e ca e doar somatia de plata in care e ... (vezi toată discuția)
Amenda autostrada italia panteraroz panteraroz Buna ziua, As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu urmatoarea problema: 1. in sept 2009 am fost in Italia cu niste prieteni si am inchiriat o ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat pentru ca am circulat pe dn fara rovinieta toni az toni az Am circulat pe dn-1 fara rovinieta, prin luna august 2011. Am fost prins si s-a intocmit proces verbal de constatare a contraventiei (PVCC). Specific ca de ... (vezi toată discuția)