avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare, am si eu o problema in care ma confrunt si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare, am si eu o problema in care ma confrunt si nu stiu ...

Salutare, am si eu o problema in care ma confrunt si nu stiu ce sa mai fac, am avut un accident pe data de 29.06.2021 vinovatul fiind eu, sa va explic: Ma duceam spre servicu, fiind in timp intarziat si fiind si de dimineata eram putin zapacit si somnoros ma grabeam (nu aveam viteza ) nu am mai fost atent la semnu de circulatie ( eu avand semnul STOP) am tinut o drept la momentul acela mi a iesit respectivu in fata( era pe drum prioritar) l am lovit. Dupa ce am coborat din masina sa vad ce si cum, m am dus la dansu, usa lui era blocata am incercat sa io deschid dar inzadar, s a sezizat cei de la 112 a venti politia , salavarea. Omu a fost scos din masina si nu avea dureri la momentu respectiv ( fiind in socul acela ) A fost transportat la spital si acolo sa sesizat ca are o " fractura de bazin" am fost am dat declaratie mi sa intocmit un dosar penal vatamare corporala din culpa. Mi a fost retinut permisu si mi au oferit dovada. Dupa am fost la spital sa caut victima, cei de la spital nu m au lasat sa intru pentru ca e faza asta cu COVID. I am luat nr de telefon l am sunat am vb cu el mi a explicat ce are etc. A stat 1 saptamana in spital dupa l au dat acasa sub tratament, i am oferit asigurarea City Insurance, i am explicat la om ca n am bani sa i ofer si mi a spus ca mergem pe asigurare. Pentru ca asigurarea despagubeste moral si daune. Dupa o luna de zile cei de la asigurare spun ca sunt in falament si ca nu pot despagubi pe nimeni, victima m a contactat si mi a spus, ca el nu mai vorbeste de azi inainte si ca o sa vb cu avocatu dansului. Mi a dat numaru avocatului l am sunat si l am intrebat ce vom face incontinoare vom merge in instanta si el mi a spus citez: Ca da, vor merge cu asiguratoru in istanta si ca voi fi si eu mentionat si ca nu sunt obligat sa ma prezint la istanta doar daca vreau , dar ar fi bine sa vin la prima istanta..si ca nu voi plati niciun ban si nu voi face puscarie. Eu nu prea am incredere pana mea pana la urma e avocatu victimei si e platit de dansu, mi a spus ca victima se v a duce sa si scoata certificat medico legal, eu aici am o sperietura, daca victima are 2 luni de cand e subtratament la domiciliu, i se vor pune lunile astea sau ce decide medicul legit , daca v a avea peste 90 de zile in certificat ce mi se poate intampla, pot face puscarie ? Voi lua cu suspendare , mentionez ca sunt la prima abatere, imi e frica si nu stiu ce sa fac.. Va rog sa ma lamuriti...

Mai mentionez ca avocatul lui , mi a spys ca permisu sar putea sa il am suspendat pe 6 sau 9 luni, eu n am bani pt avocat.. va rog sa mi spuneti ce mi se poate intampla???

I am mai spus eu la avocat " Daca aveam bani ii oferam" si el mi a spus ca nu trebuie sa dau niciun ban, pentru ce am asigurarea si de ce o platim.

Daca ma prezint in istanta trebuie sa cer avocat din oficiu ??

Daca dansu face peste 90 de zile medicale, o sa raspunde penal ?? Ce pot pati daca se ajunge acolo, daca aveam bani ma consultam cu un avocat dar nu am, ce pot face.. Sunt foarte speriat, nu doresc sa fac puscarie..

1-Pot face puscarie ??
2- Rca valabil
3- Daca se judeca asiguratorul cu victima, si primesc citatie acasa ar trebui sa ma duc ?
4- Zilele pentru certifocat medico legal, se pun cele petrecute in spital (1 saptamana ) sau cele 2 luni pentrecute subtratament la domiciliu ? Sau cum se v a proceda ?
Cel mai recent răspuns: Ionut Daniel47 , utilizator 02:13, 21 August 2021
Dvs. postați și nu mai citiți răspunsurile?

www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Sa ma scuzati nu am vazut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, am si eu o problema in care ma confrunt si nu stiu ... Ionut Daniel47 Ionut Daniel47 Salutare, am si eu o problema in care ma confrunt si nu stiu ce sa mai fac, am avut un accident pe data de 29.06.2021 vinovatul fiind eu, sa va explic: Ma ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa -salutare, am si eu o problema in care ma confrunt si nu stiu ... Ionut Daniel47 Ionut Daniel47 Salutare, am si eu o problema in care ma confrunt si nu stiu ce sa mai fac, am avut un accident pe data de 29.06.2021 vinovatul fiind eu, sa va explic: Ma ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima .(victima usor lovita) ContSters220408 ContSters220408 buna ziua in data de 01-09-2011 in judetul focsani am iesit de pe o stada si nu am acordat trecere unui autoturism l-am acrosat usor .avem semnu de cedeaza ... (vezi toată discuția)