avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Mama are un pamant dar nu detine acte la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Mama are un pamant dar nu detine acte la el....

Buna ziua.Mama mea are un pamant care nu are acte pe el.este al bunicului meu iar el nu a facut acte pe el.deoarece pe vremea buniciilor se mergea pe vorbe.bunicul la dat vecinului sa l munceasca..iar eu acum vreau sa fac acte pe el adica mama vrea sa faca acte pe el sa nu l pierdem.se mai poate face ceva cum trebuie sa procedez pentru a face acte pe el.?! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:37, 22 August 2021
Mergeti la avocat cu ce aveți ca sa va analizeze cazul.
Pot fi mai multe variante juridice dar trebuie văzut exact.
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu are nici un act.a fost la primarie nu este inscris nici acolo.este doar pe vorbe
Daca se afla pe acel pământ de mai mult de 30 de ani sa își caute un avocat bun.
Multumesc frumos pentru raspuns.vom cauta un avocat sa speram ca si rezolva cazul
Incercati sa cautati un avocat bun dacă vreți sa va rezolve cazul.
Nu este o simpla formalitate.
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e registru agricol, si daca cineva care e trecut in registrul agricol(dar nefiind proprietar) poate pretinde ca pamantul acela e al sau.!? florin846 florin846 Ma confrunt cu o dilema, bunicul meu a avut 19 hectare de pamant dar si 6 copii, o parte din ei au murit insa mai sunt doar doi in viata o matusa si mama mea, ... (vezi toată discuția)
Teren aflat in litigiu cu vecinii gabriel32 gabriel32 In urma decesului bunicilor, am ramas mostenitor a ceea ce detineau ei. Unul dintre terenuri a fost luat abuziv de un vecin, in sensul ca desi bunicii aveau o ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate m31 m31 Buna ziua! Sunt in indiviziune cu 2 vecini.Eu am facut in 2003 masuratori la spatiul meu si am primit un nr. cadastral provizoriu. Acum unul din vecini a ... (vezi toată discuția)