avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost reținut permisul de conducere pe o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 4 ...

Mi-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 4 luni pentru viteza..102km pe ora in localitate si depadire pe linia continua. .eram doar eu si polițiștii pe drum..întrebarea este daca pe perioada starii de alerta se prelungește automat dovada. .mâine ar fi ultima zi in care pot conduce. Sau ce demers pot facesa pot scurta perioada de suspendare. .afara de exanul cu 13 din 15..
Cel mai recent răspuns: Cornelia gh , utilizator 14:04, 24 August 2021
Am sperat ca asa cum ati spus,find un singur proces verbal. ..o pot reduce la 30 de zile..mare e Dumnezeu si supravietuiesc..si am învățat si lectia care imi era necesara. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ramas fara permis pentru alcool 0.16 mgl, dar fiind sofer ... Agaeu Agaeu Am ramas fara permis pentru alcool 0.16 mgl, dar fiind sofer profesionist nu pot scadea cumva termenul care este de 90 de zile ? (vezi toată discuția)
Buna ziua. se poate da examen dupa 15 zile daca permisul a fost ... Cecike Cecike Buna ziua. Se poate da examen dupa 15 zile daca permisul a fost suspendat pentru depasire in trecere pieton peste limita de víteza? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Salutare, mi s-a reținut permisul pentru a doua oara (101 km in ... 22Maxpain 22Maxpain Salutare, mi s a reținut permisul pentru a doua oara( 101 in localitate ) Pot sa dau redobândire pentru reducerea așteptării sau va trebui sa dau sala ... (vezi toată discuția)