avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pentru a da consultanta in domeniul Managementul, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pentru a da consultanta in domeniul Managementul, Calitatii-Mediului, ...

Pentru a da consultanta in domeniul Managementul, Calitatii-Mediului, certificari ISO 9001/14001/18001 si certificari produse ce COD CAEN trebuie se folosesc pentru un PFA, si daca pot cu acest PFA sa ma pensionez anticipat si sa beneficiez de veniturile din PFA si pensie anticipata n acelas timp ( mentionez ca deja indeplinesc conditiile de a merge pe pensie anticipata in ce priveste varsta si contrubutia minima la sistemul de pensii, doar ca as dorii sa dau consultanta ISO 9001, 14001/18001 lucru pe care il fac si acum dar cu CIM la angajator)

Alte discuții în legătură

Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare iso bogoslov bogoslov Buna ziua, Am cumparat produse de curatenie de la o companie cu intentia de a le vinde in Marea Britanie. Am incheiat contract de exclusivitate cu respectiva ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu calitatea anca.d anca.d Buna dimineata! Spuneti-mi va rog, daca nu am cursuri pentru Responsabil cu calitatea, pot intocmi si sustine documentatia pentru prelungire acreditare ... (vezi toată discuția)