avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Știu ca este prim postare și sunt mute ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Știu ca este prim postare și sunt mute întrebări ...

Bună ziua. Știu ca este prim postare și sunt mute întrebări care aș vrea sa aflu răspunsul și cum as putea face... Este vorba despre un divorț cu un copilaș de 2 ani. Aș dori să vorbesc în privat cu cineva care poate da niște sfaturi și ce ar trebui să fac pentru a rămâne copilul la mine.
Știu că am făcut câteva greșeli care o să fie trasă la răspundere... De ex din cauza furiei și tensiuni pusă pe mine mam tăiat la mâna ( copilul find in camera se uita la desene, nu a văzut ) soțul ma ține cu forța in mașină ca să mă ducă acasă la el eu vroiam la părinți și nu ma lasă și am deschis ușa de la mașină. După care el a oprit mașina... Și al treilea greșeală este nu l-am lăsat pe Vlad să umble la foc sau să se bata cu copii sau să fugă după mașini și într-adevăr am dat de câteva ori peste mâna și Fundulea (Panpars) dar lucrurile istea făcea și soțul dar acum nu mai recunoște... cam asta sunt gresie pe care lam făcut dar știu sunt om și mai greșesc. Noi stăm într-o singura locuință 3 familie... Socri (părinți soțului) fratele și familiei lui și noi... Îmi este frica ca îmi pierd copilul... Acum o săptămână am fost la psihiatrul și mi sa zis că sunt în Depresie. Sa acumulat fosta multă stres și mi sa recomandata un tratament (Depakine 0.3) și să scap de mediul care ma afectat. Plus ca sa ne mutam separat de părinți soțului dar el nu vrea deloc...Și mai multe...
Sper să-mi spuneți textul lung și dacă vam deranjat cu ceva.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 24 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca aveti unde sa va mutati, luati copilul si plecati, Cereti apoi stabilirea locuintei copilului la dvs, va hotarati si daca cereti divortul sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori ... Babes Monica Elena Babes Monica Elena Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori . Problemele au apărut când a apărut băiețelul. Noi stăm într-o casă 3 famili (socri ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel ... Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună ziua. Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori . Problemele au apărut când a apărut băiețelul. Noi stăm într-o casă 3 ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara la psihiatrie Alias_800 Alias_800 Buna ziua, am o prietena ce a fost internata nevoluntar la psihiatrie de catre sotul ei. Sotul ei a venit cu 2 rude, au imobilizat-o, au sunat la 112 spunand ... (vezi toată discuția)