avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna ziua.Intr-un proces de recunoastere a unui drept ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna ziua.Intr-un proces de recunoastere a unui drept de servitute,s-a ...

Buna ziua.Intr-un proces de recunoastere a unui drept de servitute,s-a efectuat expertiza de catre un expert topo si evaluator proprietate imobiliara.La un termen ulterior efectuarii expertizei,instanta ne-a aprobat un expert parte.Am luat legatura cu cu un expert,care are doar specializare topo cadastru,geodezie.As dori sa imi spuneti ,va rog ,daca e in regula,sau trebuia sa aiba neaparat si specializarea de evaluator al proprietatii imobiliare.Multumesc pentru eventualele raspunsuri..
Cel mai recent răspuns: Aida2016 , utilizator 19:14, 26 August 2021
In primul mesaj ati mentionat specializarile expertului - topo si evaluator proprietate imobiliara - motiv pentru care am comentat cele 2 specializari.
Daca ati dorit expert parte, presupun ca doriti sa se implice in ambele specializari.
Vi s-a aprobat expertul parte, ca idee, nu nominal, motiv pentru care vi s-a cerut sa depuneti copie dupa autorizatia expertului ales de dvs. Daca autorizatiaa nu este in regula, instanta va respinge expertul propus de dvs.
Multumesc pentru raspuns.In proces nu se face nici o evaluare a proprietatii imobiliare,expertiza prevedea doar masuratori topo-cadastrale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert parte leusan leusan Dac nu sunt multumit de un expert desemnat (tragere la sorti) de instanta pot veni cu un alt expert? Acesta trebuie neaparat un expert judiciar sau numai un ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica judiciara - specializari de expertiza. marceltanasescu marceltanasescu un expert tehnic judiciar in domeniul constructii civile poate efectua o expertiza judiciara in domeniul drumuri si poduri? (vezi toată discuția)
Plata expert parte medico-legal i0nmarian i0nmarian Buna ziua! Plata unui expert parte medico-legal in cadrul unui proces penal, se face in contul avocatului sau in contul expertului? Daca se face in contul ... (vezi toată discuția)