avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea nr. 33/2021
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea nr. 33/2021

Referitor la Articolul unic din Legea nr. 33/2021 "Prin derogare de la dispozițiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare, pe o perioadă de 6 luni de la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanțe de urgență, se pot desfășura concursurile pentru ocuparea posturilor și funcțiilor vacante și temporar vacante din cadrul instituțiilor și autorităților publice, cu încadrare în sumele aprobate în buget pentru anul 2021."
concursul trebuie sa se fi incheiat la sfarsitul celor 6 luni, sau daca a fost demarat in acest interval se poate finaliza si peste acest termen.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 26 August 2021
Instituțiile și autoritățile publice vor putea face angajări de sâmbătă, cu condiția să se încadreze în bugetul pe 2021
www.avocatnet.ro/articol_574...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog suntem institutie publica, personalitate juridica, ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog suntem institutie publica, personalitate juridica, personal contractual in subordinea DGASPC, intrebarea este daca pe durata stării de ... (vezi toată discuția)
Care este ordonanta care blocheaza concursurile pentru posturile ... Sisi03 Sisi03 Care este ordonanta care blocheaza concursurile pentru posturile bugetare? (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul angajarii unui salariat (personal contractual) ... elservconstruct elservconstruct Buna ziua, In cazul angajarii unui salariat (personal contractual) pe o functie vacanta de recuziter pe perioada determinata in baza OUG 21/2007 , se poate ... (vezi toată discuția)