avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxele din subsolul tehnic al unui bloc de locuinte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxele din subsolul tehnic al unui bloc de locuinte pot sa fie ...

Boxele din subsolul tehnic al unui bloc de locuinte pot sa fie trecute in cartea funciara a posesorului boxei? Daca da atunci trebuie sa cuprinda si un plan cu pozitia si suprafata boxei ?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:03, 30 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate!! Dupa cum si dvs ati zis, este subsol tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament la bloc cumpărat de la proprietar. omul mi-a ... Valentin Ionita Valentin Ionita Am un apartament la bloc cumpărat de la proprietar Omul mi-a predat apartamentul inclusiv boxa aferentă din subsolul blocului. În cuntractul de vânzare ... (vezi toată discuția)
Identificare pozitie boxa la subsol ebogdan2014 ebogdan2014 Buna ziua, Ma intereseaza cum as putea identifica pozitia unei boxe in subsolul unui bloc. Mentionez ca am achizitionat un apartament, care a venit si cu o ... (vezi toată discuția)
Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)