avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am cumpărat un teren pentru care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am cumpărat un teren pentru care am nevoie de acces-drept ...

Bună ziua,
Am cumpărat un teren pentru care am nevoie de acces-drept servitute.
Proprietarii de facto și au exprimat acordul pt dreptul de trecere, tacit.
Însă la notar nu pot pt că au nevoie să facă succesiunea(au trecut casa pe părinți pt a evita anumite probleme cu executorii). Mama proprietarilor a murit, a mai rămas tatăl și doi copii.
Întrebare: acțiunea în instanță pentru drept de trecere în cazul acesta împotriva cui se face?
Cel mai recent răspuns: Ionut# , utilizator 15:17, 30 August 2021
Impotriva mostenitorilor prezumtivi, tatal si cei doi copii.

Mulțumesc frumos pt răspuns. Pe tata și una din fiice le pot afla datele pt a afla informații pt a-i cita, însă pt unul dintre copii nu e in zona, e plecat prin tara. In cazul acesta cum procedez, cum aflu datele acestora pt a-i chema un instanță.? Mulțumesc!
MihailZC a scris:

Mulțumesc frumos pt răspuns. Pe tata și una din fiice le pot afla datele pt a afla informații pt a-i cita, însă pt unul dintre copii nu e in zona, e plecat prin tara. In cazul acesta cum procedez, cum aflu datele acestora pt a-i chema un instanță.? Mulțumesc!
MihailZC a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc informatii despre un proces vechi? Catrinel75 Catrinel75 Vechiul proprietar ( cel care mi-a vindut mie ) a avut un proces cu vecinul meu legat de o servitute de trecere. Unde pot gasi eu informatii despre acel ... (vezi toată discuția)
În iulie 1997, fiica mea, a preluat,în numele meu, de la tatăl ... Urduban Dumitru Urduban Dumitru În iulie 1997, fiica mea, a preluat,în numele meu, de la tatăl meu,45.000 de dolari, pe care trebuia să mi-i dea pentru a-mi cumpăra un apartament,așa ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme rondela rondela Buna ziua. As avea si eu o problema legata indirect de o succesiune. Tatal nostru a decedat recent si am dori sa incepem demersurile pentru succesiune , ... (vezi toată discuția)