avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Concediu Crestere Copil (CIC) - PFA norma venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Concediu Crestere Copil (CIC) - PFA norma venit

Buna ziua !
Daca am PFA pe norma de venit (caen 6202), Indemnizatia se calculeaza raportandu-se la norma de venit (ex: 35000/an) sau la venitul real (ex: 100.000 / an)?

Mersi !
Cel mai recent răspuns: DragosDT , utilizator 13:25, 31 August 2021
Calculul indemnizatiei pentru CCC in cazul veniturilor din activitatea de PFA
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mersi pentru raspuns insa nelamurirea mea este: formula aceea de calcul se aplica pe norma de venit (35.000 lei) sau pe valoarea reala (100.000 lei)

Mersi anticipat!

Cornel Vasile a scris:

Calculul indemnizatiei pentru CCC in cazul veniturilor din activitatea de PFA
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
DragosDT, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil iliuttzza-n iliuttzza-n PFA infiintat in luna mai 2014, pe forma norma de venit, avand venitul estimat de 12 luni × norma de venit ( putin mai mare decat salariu minim) 1600 ... (vezi toată discuția)
Venituri pfa-calcul indemnizatie crestere copil? Aqna123 Aqna123 Buna ziua,  Urmeaza sa nasc peste 3 luni. Stiu ca indemnizatia se calculeaza ca media a ultimelor 12 venituri. La acel moment, la mine ultimele 12 luni vor ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)