avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conversie profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conversie profesionala

Bună ziua! Sunt profesor titular cu gradul I și 20 de ani vechime. Dacă mă înscriu la o conversie în alt domeniu pot să predau acea disciplina fără să dau examen de titularizare?
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
Crin79, utilizator

Alte discuții în legătură

Tic vs informatica - incadrare aelemarac aelemarac Sunt profesoara cu 15 ani vechime, predau informatica, acum sustin gradul 1. Am absolvit Facultatea de Matematica si Informatica . Cand am obtinut ... (vezi toată discuția)
Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica mihail123 mihail123 Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant. Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la data de 1 septembrie 2025 implinesc varsta de ... Giny03.63 Giny03.63 Bună ziua! La data de 1 septembrie 2025 implinesc varsta de pensionare. Sunt profesor suplinitor calificat, care am susținut 10 examene de titularizare in ... (vezi toată discuția)