avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pentru copia legalizata a diplomei de bacalaureat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pentru copia legalizata a diplomei de bacalaureat trebuie originalul? ...

Pentru copia legalizata a diplomei de bacalaureat trebuie originalul? Sau este buna si o copie simplă
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:36, 1 Septembrie 2021
Bună ziua,

Nu se legalizează acte / documente fără prezentarea originalului sau a unui duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Pot legaliza o copie a cartii de identitate in lipsa titularului? Roxana 73 Roxana 73 As putea face o copie lagalizata a cartii de identitate a nepoatei mele din Italia in absenta ei? Mentionez ca ii este necesara pentru eliberarea unei ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul diplomei de bacalaureat. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un alt \"duplicat \" ... (vezi toată discuția)