avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, As dori sa stiu in cat timp este obligata o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu in cat timp este obligata o asociatie ...

Buna ziua,

As dori sa stiu in cat timp este obligata o asociatie sa elibereze adeverinta/certificatul de voluntariat de la data solicitarii?
Menționez că au trecut deja 6 luni de când am facut solicitarea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 1 Septembrie 2021
Legislatia nu prevede un anumit termen de eliberare a certificatului de voluntariat si nici sanctiuni pentru neeliberare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj MBH MBH Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul de eliberare de catre angajator a actelor necesare obtinerii somajului.in cazul in care contractul de munca a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez la o societate si am solicitat departamentului ... mafteig mafteig Buna ziua. Lucrez la o societate si am solicitat departamentului de resurse umane adeverinta pentru stabilirea vechimii in munca. Dansa mi-a spus ca o poate ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi dea adeverinta de vechime ComN ComN Ma numesc C.N. din Constanta iar urmatoarea mea problema este urmatoarea: in anul 2015 in lunile ianuarie si februarie am lucrat la SC ..... cu sediul in ... (vezi toată discuția)