avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,am un copil care face 2 ani pe 19 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,am un copil care face 2 ani pe 19 septembrie,eu am ...

Bună ziua,am un copilcare face 2 ani pe 19 septembrie,eu am facut cerere de reintoarcere la servici din 12 august dar nu am primit răspuns până astăzi. Ce e de facut daca angajatorul nu-mi răspunde până la data la care am cerut reîntoarcerea la servici(20.09)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 3 Septembrie 2021
Daca ea nu mi-a raspuns la cerere de reluare a activității, iar colegii nu cred ca ar declara ptr mine în defavoarea ei...nu stiu cum sa fac,eu am doar dovezile cum i-am depus cererea prin poată
Puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil RoxAB RoxAB Bună ziua. În martie ar trebui sa revin la munca din concediu crestere copil. Am discutat cu cei din firma despre reîntoarcerea mea și mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa ccc Irina Badea36 Irina Badea36 Buna seara, dupa efectuarea cererii de reintoarcere la serviciu din CCC exista posibilitatea sa nu mai aibe pe ce post sa ma incadreze, deoarece activitatea ... (vezi toată discuția)