avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua, In cazul in care vreau sa schimb destinatia ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua, In cazul in care vreau sa schimb destinatia unui apartament ...

Buna ziua,
In cazul in care vreau sa schimb destinatia unui apartament din nerezidential in rezidential (adica sa revin la destinatia initiala, respectiv: rezidential) unde trebuie sa ma prezint si cu ce documente?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Inchiriere regim hotelier se considera uz rezidential sau nerezidential adibr adibr Buna ziua, avand in vedere impozitarea cladirilor functie de destinatie puteti sa-mi spuneti In cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias persoana fizica RaduNNN RaduNNN Buna ziua, Detin o garsoniera intr-un bloc de apartamente finalizat in 2015, pe persoana juridica. Locuinta este inchiriata unei persoane fizice, cu ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)