avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Acum mulți ani am luat un credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Acum mulți ani am luat un credit de nevoi personale ...

Bună ziua. Acum mulți ani am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am plătit la timp. Am fost executat silit și acum aproape 4 am reușit să-l termin de plătit. Zilele acestea am primit de la Kruk un plic în care mi se cere să plătesc din nou același credit cu niște dobânzi foarte mari. Vă rog să mă sfătuiți ce să fac. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: SM985 , utilizator 22:54, 3 Septembrie 2021
Contestație! La care atașați dovezile plăților efectuate în trecut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita mateiion22 mateiion22 Buna seara, Cu mare rugaminte va rog sa ma indrumati si pe mine intr-o problema legata de un credit de nevoi personale. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit cesionat romanescumaria romanescumaria Buna ziua.In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 23000 de lei si in 2009 unul la fel in valoare de 9000 de lei de la CEC ... (vezi toată discuția)
Executare silita Florin.R Florin.R Buna ziua, In anul 2007 am facut un credit de nevoi personale in CHF la BancPost , nu mai stiu cat si in ce conditii pt ca mi-a ars casa si actele odata cu ... (vezi toată discuția)