Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar 1,5 metru ,m am apropiat de mașină vecina și am apăsat o puțin. Ne am dis la spital. Fac închisoarea, ? Nu am nici o abatere de 10 ani doar o amenda pentru centura ,au mai fost filtre și nu am băut nimic , nu am mai băut la volan , nu voiam sa plec cu mașina doar sa o parchez .îmi angajez0 un avocat cum este mai bine .stau ca sunt vinovat .se face închisoare. Știu ca permisul nu îl mai iau . Mulțumesc!
Multumesc, nu mi au venit rezultatele de la sange .și puteți sa îmi spuneți ce va urma sa știu la ce sa ma aștept. V am spus ce s a intampat , nu aveam intenția intenția sa plec , da am atis o alta masina atist atat ,erau camera în parcare ca coboram din mașina nu voiam sa plec cu mașina. Va rog sa îmi spuneți părerea dumnevoastra ce sante am .... Mulțumesc, am gresit am mutat mașina 1 metru știu ca nu trebuia sa o fac .multumesc! Voi încerca să caut un avocat .
o intrebare daca voi condam cu supendare o sa imi apare ib cazier . Ma duce la la politie sa imi ia probe biologile sau cum ? cat o sa imi ramane in cazier . nu a fost nici o victima , nu am am mai avut probleme . sa stiu daca mai am sanse sa imi caut un lat loc de munca
buna ziua , intrebare in cazul in care nu mi-a venit nivi un dosar inca de la pozitie , nu am primit nimic in posta .trebuie sa plec din tara pentru 4 zile trebuie sa anunt undeva .sau daca nu am fost pus in acuzare inca nu este nici o problema .multumesc!
multumesc, deci nu este nevoie sa anut la politie ca plec cateva zile din tara , nu am inca o condare nici nu am fost chemat nu am primit nimic in posta de 2 luni .voiam sa stou daca este o problema sa am timp sa ii fac copilului procura pentru iesirea din tara . multumesc!
Contestare alcoolemie
Livik
In decembrie 2010 am plecat impreuna cu vara-mea si cu doi amici cu masina, fiindca eu si cei doi prieteni am consumat alcool am rugat-o pe ea sa conduca ... (vezi toată discuția)